VABILO K SODELOVANJU NA VESELEM DECEMBRU NA IŽANSKEM

Vabimo vas k sodelovanju na Prazničnem sejmu na Igu, ki se bo odvijal vsako soboto v decembru med 14. in 18. uro popoldan. V priponki najdete PRIJAVNICO. Izpolnjeno pošljite na: trznica@obcina-ig.si ali na naslov: Občina Ig, Govekarjeva cesta 6, 1292 Ig. Prijave zbiramo najkasneje do 20. 11.

Prijavite se lahko za eno soboto ali več. Uporaba stojnice bo brezplačna. Ker smo s prostorom in stojnicami omejeni, bomo pri izboru upoštevali vrstni red prijav in prodajni program, da zagotovimo raznoliko ponudbo. Hvala za razumevanje. Za več informacij smo vam na voljo preko telefona: 040 292 975 ali na mejl: trznica@obcina-ig.si.

Tržnica Ig bo v decembru obratovala po ustaljenem urniku, to je vsako soboto med 8. in 12. uro. Za prodajo na Tržnici Ig se prijavite vsak teden najkasneje do četrtka v tekočem tednu. Prednost pri prodaji v dopoldanskem času na Tržnici Ig imajo redni ponudniki domačih pridelkov.Prijavnica in več informacija na spletni strani Občine Ig

Seznam vseh aktualnih vsebin

Bodite obveščeni

Prijavite se na našo epoštno listo. Prejemali boste pomembna obvestila, zanimive novice in informacije glede dogajanja v Škriljah in v naši okolici.