DEJAVNOSTI V GASILSKEM DOMU ŠKIRLJE V SEZONI 2023/2024

Celotno ponudbo dejavnosti, ki se odvijajo v dvorani gasilskega doma Škrilje, si lahko ogledate v tabeli. Če se želite kateri dejavnosti pridružiti, pridite ob navedenem terminu v dvorano in se boste z vaditeljem oziroma vaditeljico dogovorili o podrobnostih. Vedno dobrodošli. Nikoli ni prepozno za dober začetek.

Screenshot 2023-10-15 233917

BREAKDANCE

Breakdance poteka pod okriljem Turističnega društva Kurešček, namenjen je osnovnošolskim otrokom. Vadba je zanimiva, zabavna, za telo koristna, otroci imajo dva do tri nastope letno. Kontaktna oseba je Tjaša Tolar: tolar.tjasa@gmail.com Letos začetno skupino obiskujejo prvošolci, ki se jim lahko še kdo pridruži. Starejša skupino obiskujejo 10-letniki.

 

PLESNE KOKICE

Plesne kokice so plesna skupina za najstnice. Dekleta trenirajo s plesno mojstrico Eleno Karasovo. Nastope imajo dvakrat do trikrat letno. Trenirajo pod okriljem Turističnega društva Kurešček. Če bi se jim rada pridružila, piši Tjaši Tolar (tolar.tjasa@gmail.com).

0-02-05-1e044dbdac95288e18527d5fe994ad69a0ebf4fe20c414660207c720c4383757_7de920c8cd4bd31d

 

PILATES

Pilates oziroma vadba za zdravo hrbtenico poteka pod okriljem Turističnega društva Kurešček, kontaktna oseba je Tjaša Tolar (tolar.tjasa@gmail.com), vaditeljica je Elena Karasova. Lahko si izberete samo en termin, ponedeljek ali sredo, lahko vadite dvakrat tedensko, kakor vam bolj ustreza. Zaradi velikega zanimanja se je število vadečih tako povečalo, da je dvorana v Škriljah za ponedeljkove vadbe premajhna, zato se vadba ob ponedeljkih seli v dvorano gasilskega doma GOLO. Ob sredah vadba poteka normalno v dvorani GD Škrilje.

image[1]

KARATE-DO KLUB SHOTOKAN IG

(www.karateig.com) izvaja vadbo karateja za osnovnošolske otroke. Vodja in vaditelj je Matej Kabaj (matej.kabaj@karateig.com).

image-1[1]

FIT IG

FIT IG izvaja dve vadbi v Škriljah. FIT MALČKI je vadba za predšolske otroke. Malčki telovadijo ob sredah od 17-18h. Pridružite se jim, je zelo zabavno. Kontaktna oseba je Alina Sorčan (alina.sorcan@gmail.com).

MIKS VADBA

MIKS VADBA je intenzivna vadba za odrasle, ki jo vodi vaditeljica Špela Kramberger. Pridružite se ji ob sredah.