Meglenov NORM računalništvo k.d. (Normstudio)
Meglenov NORM računalništvo k.d. (Normstudio)

Z ZDRUŽEVANJEM NAPREDNE TEHNOLOGIJE DO IZJEMNIH STORITEV

Podjetje Meglenov NORM računalništvo k.d. smo ustanovili leta 1998 z namenom ponuditi storitve izdelave spletnih strani in drugih računalniških storitev. Od takrat smo se razvijali in prilagajali potrebam trga, z nenehnim sledenjem tehnološkemu napredku in širjenjem našega znanja na številna računalniška in multimedijska področja.

Danes smo ponosni na našo široko paleto storitev, ki vključujejo izdelavo spletnih strani, video in avdio produkcijo, fotografiranje, retuširanje, digitalizacijo, razmnoževanje medijev, spletno gostovanje, računalniško podporo in svetovanje. Naše delo temelji na profesionalnosti, zanesljivosti in zavezanosti k odličnosti.

V skrajšani obliki nas lahko preprosto poimenujete Normstudio. Ime izhaja iz besede "norma", ki predstavlja normativ ali standard. S tem želimo poudariti, da se osredotočamo na ustvarjanje kakovostnih izdelkov in storitev, ki sledijo najvišjim standardom in normativom.

Naše poslanstvo je pomagati našim strankam pri doseganju njihovih ciljev z uporabo naprednih tehnologij in pristopov. Stremimo k nenehnemu izboljševanju in rasti, saj želimo tudi v prihodnje ostati v koraku s tehnološkim razvojem in zagotavljati celovite storitve na najvišjem nivoju.

Veselimo se vašega kontakta in priložnosti za sodelovanje, da skupaj uresničimo vaše projekte ter presežemo vaša pričakovanja. Za vse naročila, tehnične informacije ali dodatne podrobnosti nas prosimo kontaktirajte preko telefona ali pošljite e-pošto. Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala in vam zagotovila najboljše rešitve, prilagojene vašim specifičnim potrebam.

Ogledate si lahko tudi našo spletno stran, kjer boste našli več informacij o naših storitvah in podjetju. Hvala za vaš interes in zaupanje.


Nazaj na lokalna podjetja